Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατριχίλα: Όταν παίκτρια του ισπανικού Big Brother είχε βιαστεί μπροστά στις κάμερες

Ανατριχίλα: Όταν παίκτρια του ισπανικού Big Brother είχε βιαστεί μπροστά στις κάμερες

Την ώρα που στο ελληνικό Big Brother ακούγονται σχόλια υπέρ της κουλτούρας του βιασμού, στην ισπανική έκδοση του ριάλιτι μια νεαρή γυναίκα είχε βιαστεί από συμπαίκτη της με τις κάμερες να καταγράφουν το συμβάν.

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το χυδαίο σχόλιο για τον βιασμό από παίκτη του ελληνικού Big Brother. Το απίστευτο αυτό περιστατικό θυμίζει τον πραγματικό βιασμό παίκτριας του ισπανικού Big Brother από συμπαίκτη της, το οποίο είχε συγκλονίσει τον πλανήτη.

Πρόκειται για περιστατικό που έγινε το 2017 με το βίντεο να μην προβάλλεται τότε από το ριάλιτι. Ωστόσο, η αλήθεια ήρθε στο φως τον Δεκέμβριο του 2019 μετά από μήνυση της παίκτριας κατά της παραγωγής.

Σύμφωνα με την Καρλότα Πράντο, ο βιασμός διεπράχθη ενώ ήταν αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι στο σπίτι του Big Brother.

Ο θύτης και συμπαίχτης της, Χοσέ Μαρία Λόπεζ, με τον οποίο εκείνη την περίοδο είχε σχέση, τη μετέφερε στο κρεβάτι της, με το θύμα να του λέει «όχι δεν μπορώ», προτού εκείνη πέσει αναίσθητη. Τότε, ο άνδρας άρχισε να ασελγεί πάνως της.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, άνθρωπος από την παραγωγή επενέβη από τα μεγάφωνα ζητώντας από τον Χοσέ να σταματήσει, ενώ βρισκόταν ήδη για αρκετά λεπτά στο κρεβάτι της.

Της το ανακοίνωσαν την επόμενη μέρα

Την επόμενη ημέρα, και αφού οι δύο παίκτες ήταν όλη την ώρα μαζί, η παραγωγή έδιωξε τον Χοσέ και ζήτησε από την Καρλότα, που δεν θυμόταν καν το περιστατικό, να μπει στο «δωμάτιο επικοινωνίας».

Εκεί της έδειξε το βίντεο με τον βιασμό της, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου. Η κοπέλα έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να σταματήσει.

Η «Endemol», εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι, μετά τον σάλο που ξέσπασε, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στην Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου, ήταν λάθος. Παράλληλα, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους από το σόου, έπειτα από την κατακραυγή.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024