Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολιτικο-οικονομικό φόρουμ αντί ΔΕΘ φέτος στη Θεσσαλονίκη

Πολιτικο-οικονομικό φόρουμ αντί ΔΕΘ φέτος στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας για τις πρωτοτυπίες οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του «Thessaloniki Helexpo Forum» ο κ. Καράογλου σημείωσε πως πως θα υπάρξουν πολλά και διαφορετικά πράγματα, όπως μια ομιλία του πρωθυπουργού σε 50 μόνο άτομα, ενώ κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα δεν θα είναι παρόντα στην αίθουσα.

Για το πολιτικο-οικονομικό φόρουμ «Thessaloniki Helexpo Forum» το οποίο φέτος αντικαθιστά την 85η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, η οποία αναβλήθηκε φέτος λόγω κοροναϊού, μίλησε ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο.

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες χθες θα είχαμε τα εγκαίνια και την ομιλία του πρωθυπουργού σήμερα θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αποτίμηση, δυστυχώς ο κοροναϊός ανέτρεψε τα φετινά σχέδια για την διοργάνωση της ΔΕΘ» είπε αρχικά ο κ. Καράογλου, ενώ σημείωσε:

«O πρωθυπουργός ήταν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη κι είχε την ευκαιρία να μιλήσει δια των εκπροσώπων της με την κοινωνία της πόλης. Είχαμε τρεις συσκέψεις στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης την πρώτη με τους παραγωγικούς φορείς, στη συνέχεια ακολούθησε μια σύσκεψη με τους επιστημονικούς φορείς και καταλήξαμε σε μία σύσκεψη που αφορά σε έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα γενικότερα».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη των έργων για το Μετρό της Θεσσαλονίκης ο κ. Καράογλου, τόνισε πως προς το παρόν το χρονοδιάγραμμα για λειτουργία του τον Απρίλιο του 2023 παραμένει, ενώ μέσα στο Σεπτέμβριο θα υπάρξει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Μιλώντας επίσης για τις πρωτοτυπίες οι οποίες θα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του «Thessaloniki Helexpo Forum» ο κ. Καράογλου σημείωσε πως πως θα υπάρξουν πολλά και διαφορετικά πράγματα, όπως μια ομιλία του πρωθυπουργού σε 50 μόνο άτομα, ενώ κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα δεν θα είναι παρόντα στην αίθουσα.

Τέλος όσον αφορά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δίνει ο πρωθυπουργός στα πλαίσια της ΔΕΘ, φέτος και αυτή θα πραγματοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο με μόλις 50 άτομα στο Βελλίδειο από τα οποία 30 θα είναι οι δημοσιογράφοι και οι 20 οι τεχνικοί των καναλιών και άλλοι 50 σε άλλη αίθουσα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024