Καρέ καρέ η ώρα που δεξαμενόπλοιο τυλίγεται στις φλόγες – Απίστευτες αεροφωτογραφίες
Στις φλόγες τυλίχθηκε δεξαμενόπλοιο στα ανοικτά της Σρι Λάνκα την ώρα που πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό ναυτικό.
Στις φλόγες τυλίχθηκε supertanker στα ανοικτά της Σρι Λάνκα την ώρα που πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό ναυτικό.
Ένας ναυτικός, υπήκοος Φιλιππίνων, αγνοείται μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε supertanker στα ανοικτά των ακτών της Σρι Λάνκα και θεωρείται πως έχασε τη ζωή του, δήλωσε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας του Ινδικού Ωκεανού.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τον πλοίαρχο Ίντικα ντε Σίλβα, η πυρκαγιά συνεχίζει να μαίνεται πάνω στο μεγάλο δεξαμενόπλοιο New Diamond, που μεταφέρει περίπου 2 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.
Να σημειωθεί πως υπήρχαν συνολικά 23 μέλη του πληρώματος στο πλοίο, από τους οποίους 18 Φιλιππινέζοι και πέντε Έλληνες.
Το ναυτικό της Σρι Λάνκα έστειλε τέσσερα πλοία που έσωσαν 19 μέλη του πληρώματος τα οποία είχαν αφήσει το τάνκερ και είχαν επιβιβαστεί σε σωσίβιες λέμβους, δήλωσε ο καπετάνιος.
- Τραμπ: Κρίσιμη η συνεδρίαση στο Νταβός για τη Γροιλανδία – Τρόπο αποκλιμάκωσης αναζητούν οι Ευρωπαίοι
- Τι «σκέφτεται» ο σκύλος μας όταν μιμούμαστε σκυλίσιες συμπεριφορές;
- Γιάννης Σκαρίμπας: Κανέναν δεν έχει λόγο ο άνθρωπος να είναι ωραία τα όνειρά του
- Σοκ στo ισπανικό ποδόσφαιρο: Νεκρός πρώην παίκτης της Ατλέτικο και της Σεβίλλης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα
- ΠΑΣΟΚ: Όλο το παρασκήνιο από τη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ- Τα «καρφιά», οι έντονοι διάλογοι και οι διαφορετικές στρατηγικές
- Σώτης Βολάνης: Η απάντηση του για την αποχώρηση του από το νυχτερινό κέντρο






