
Στη Ν. Υόρκη ο Δένδιας – Θα συναντηθεί με το ΓΓ του ΟΗΕ για την τουρκική παραβατικότητα
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, συνεχίζοντας να θέτει μέσω της διπλωματικής οδού, το θέμα της τουρκικής παραβατικότητας.
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, συνεχίζοντας να θέτει μέσω της διπλωματικής οδού, το θέμα της τουρκικής παραβατικότητας.
Ο κ. Δένδιας θα έχει συνάντηση με τον Γ.Γ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, για ζητήματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στη Αν.Μεσόγειο και το Κυπριακό, καθώς και το ρόλο του ΟΗΕ, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
- Πανελλαδικές 2026: «Περιμέναμε να πέσει τεχνητή νοημοσύνη» – Πώς σχολιάζουν οι υποψήφιοι τα θέματα στα ΕΠΑΛ
- Τσουκαλάς: Η στέγαση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων – Η κυβέρνηση επιμένει σε λάθος λύσεις
- Τελικός Champions League: Πορνοστάρ έδωσε… έξτρα κίνητρο στον τερματοφύλακα της Παρί – Τι απάντησε η σύζυγός του
- Ανατροπή αυτοκινήτου στον Κηφισό – Αυξημένη κίνηση
- Είναι η Ελλάδα μια άδικη χώρα; – Οι πολίτες ζητούν οικονομική δικαιοσύνη
- Διασπάται η Νέα Αριστερά – Μένει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα


