Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάιλι Σάιρους: Οι νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Μάιλι Σάιρους: Οι νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Η Μάιλι Σάιρους έδωσε μία νέα συνέντευξη και φυσικά αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο γάμο της και το διαζύγιο με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) έδωσε μία νέα συνέντευξη και φυσικά αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο γάμο της και το διαζύγιο με τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth).

Όπως είπε η ποπ σταρ για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια είναι αδέσμευτη, λέγοντας ότι η περίοδος αυτή είναι μια «εξαιρετικά σημαντική στιγμή» στη ζωή της. «Ως ελεύθερη μεγαλώνω μια ασφαλής γυναίκα που έχει κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό της τα τελευταία χρόνια», είπε.

Το διαζύγιο

Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το διαζύγιό της με τον Λίαμ από τα μέσα ενημέρωσης είπε ότι «αυτό που ήταν πραγματικά απαίσιο δεν ήταν το γεγονός ότι εγώ και κάποιος που αγαπούσα συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αγαπάμε ο ένας τον άλλον με τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι εντάξει, μπορώ να το αποδεχτώ. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ την κακοποίηση και όλες αυτές τις ιστορίες. Είναι εκπληκτικό που ο κόσμος τα πιστεύει χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει ένα διάστημα το οποίο το αγνοεί για το πώς οδηγηθήκαμε σ’ αυτό. Δεν είναι ότι μια μέρα ήμασταν ευτυχισμένοι και την επομένη τα έφτιαξα με τη φίλη μου και πήγα στην Ιταλία. Υπάρχει πολύς καιρός στο ενδιάμεσο που δεν το είδατε».

Κοιτώντας το μέλλον, είπε, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι θα ενδιαφερόταν να γνωρίσει «έναν μεγαλύτερο άντρα» – πριν προσθέσει: «Δεν χρειάζομαι έναν άνδρα ή μια γυναίκα που θα με φροντίζει, μπορώ να με φροντίσω. Είμαι ικανή να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται να έχω μία σχέση».

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024