Σειρά ψηφιακών συναντήσεων σε περιφερειακό επίπεδο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών τομέων κάθε περιοχής διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, «συνεχίζοντας και εντείνοντας την αμφίδρομη επικοινωνία με τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Προτάσεις των τοπικών κοινωνιών

Οι προτάσεις των τοπικών κοινωνιών θα καταγραφούν και σε συνεργασία με το κόμμα θα διαμορφωθούν και θα κατατεθούν στην κυβέρνηση.

Η πρώτη ψηφιακή συζήτηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00, με παραγωγικούς φορείς και επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, με τη συμμετοχή και των τοπικών βουλευτών, των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, των προέδρων των περιφερειακών κομματικών οργανώσεων και των υποψήφιων βουλευτών.

Ο κύκλος των ψηφιακών αυτών τραπεζιών με τίτλο «Αντιμετωπίζουμε τις ιστορικές προκλήσεις της εποχής. Οικοδομούμε με σιγουριά το αύριο» ανοίγει ουσιαστικά τα γραφεία του κόμματος στην κοινωνία, στις προτάσεις, στις αγωνίες και στη δημιουργική κριτική του παραγωγικού κόσμου της χώρας, σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή ΑΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας