
ΜέΡΑ25: Ανεύθυνη και ανίκανη η κυβέρνηση να διαχειριστεί την ύφεση
Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει ότι «η ανακοίνωση του ποσοστού ύφεσης κατά το 2ο τρίμηνο που καταγράφηκε στο -17,1% του ΑΕΠ, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι ανεύθυνη και ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση».
Επίθεση κατά της κυβέρνησης «γιατί δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προστατεύσει και την οικονομία και τους πολίτες» εξαπέλυσε σήμερα το ΜέΡΑ25.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΜέΡΑ25 ήδη από τον Μάρτιο, «όταν η κυβέρνηση αιθεροβατούσε ότι δεν θα υπάρξει ύφεση ή θα είναι πολύ μικρή ακόμα και αν υπάρξει, επεσήμανε ότι η χώρα είχε εισέλθει σε υφεσιακή πορεία πολύ πριν από την εμφάνιση της πανδημίας και προειδοποιούσε ότι με την προσθήκη των επιπτώσεων της πανδημίας η ύφεση θα βαθύνει κι άλλο και θα καταγράψει διψήφιο ποσοστό το 2020».
Παράλληλα, προσθέτει, καλούσε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει την καραντίνα, προετοιμαζόμενη και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει την οικονομία και τους πολίτες.
Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει ότι «η ανακοίνωση του ποσοστού ύφεσης κατά το 2ο τρίμηνο που καταγράφηκε στο -17,1% του ΑΕΠ, (εμείς μετράμε με βάση τις τρέχουσες τιμές, δηλαδή τα ευρώ που (δεν) θα έχει ο κόσμος στην τσέπη του, όχι με βάση τα βολικά επικοινωνιακά μαγειρέματα) δυστυχώς επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του ΜέΡΑ25 και αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι ανεύθυνη και ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση».
- Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο
- Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ανακοινώθηκαν έξι φιλικά (pic)
- Ο Τζο Έστερχαζ πήρε 1,5 εκατ. δολάρια για να μείνει μακριά από το «Βασικό ένστικτο 2»
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει
- «Πρόταση 1 εκατ. ευρώ του Ηρακλή στον Ινσίνιε»

