Στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου
Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Δανίας για την παραχώρηση του Έλληνα αμυντικού.
Στην Κοπεγχάγη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Οικονόμου! Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Δανίας για την παραχώρηση του Έλληνα στόπερ, που αποχωρεί από την Ένωση, μετά από μια διετή παρουσία.
Ο Οικονόμου δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Μάσιμο Καρέρα ενόψει της νέας σεζόν και εδώ και καιρό ο Ίλια Ίβιτς είχε επαφές προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για την αποχώρησή του, μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση.
Τελικά αυτό επετεύχθη, με τον Οικονόμου να συνεχίζει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας αμυντικός θα μεταβεί πιθανότατα αύριο στη Δανία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι Κιτρινόμαυροι θα εισπράξουν κοντά στο 1 εκ. ευρώ για τον Οικονόμου, βάζοντας έτσι ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους και αδειάζοντας παράλληλα μια θέση στο ρόστερ, για τον Ογκνιέν Βράνιες.
Ο Βόσνιος στόπερ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Άντερλεχτ ωστόσο αν μείνει ελεύθερος, η συμφωνία με την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442