Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Σκέψεις για παραμονή του Δίπλαρου

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για παραμονή του Δίπλαρου

Οι Πράσινοι σκέφτονται σοβαρά την παραμονή του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος έχει δείξει καλά στοιχεία στην προετοιμασία

Αυτήν την περίοδο ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Το συγκρότημα του Γιώργου Βόβορα δουλεύει στα κόκκινα, βιώνοντας τη νέα εποχή μετά την παράδοση των ηνίων του από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και με τον Νικ Καλάθη στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Στην θέση του πλέι μέικερ τα κουκιά είναι μετρημένα. Οι Τζάκσον-Νέντοβιτς-Καλαϊτζάκης θα έχουν τη μπάλα στα χέρια τους, θα βοηθήσει και ο Σαντ Ρος, ενώ και ο Μποχωρίδης θα έχει αρμοδιότητες.

Όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, στο ΟΑΚΑ γυμναζόταν και ο Νίκος Δίπλαρος. Μάλιστα το τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού είναι ικανοποιημένο από την παρουσία τους στις προπονήσεις της ομάδας αλλά και για την εμφάνισή του στο φιλικό με την ΑΕΚ.

Υπάρχουν σκέψεις για να παραμείνει στο ρόστερ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Είναι στα 23 του και πέρσι ο Πατρινός γκαρντ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο Μαυροβούνιο για λογαριασμό της Λόβτσεν.

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πως θα μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής στην Α1, να δώσει ανάσες σε βασικά γρανάζια της ομάδας, όντας μία επένδυση που δεν κοστίζει πολύ και είναι πολύ πιθανό και να βγει.

Ο Δίπλαρος θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν την αποστολή στα Ιωάννινα, όπου ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. Εάν είναι καλός, τότε δεν είναι απίθανο να κερδίσει και το συμβόλαιό του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024