Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πέταξε» για Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι

«Πέταξε» για Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι

Ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, θα έχει συνάντηση με τον Ζόσεπ Μαριά Μπαρτομέου για να ξεκαθαρίσει το θέμα του σούπερ σταρ των Καταλανών.

Τη μεγαλύτερη κρίση στη σύγχρονη ιστορία της βιώνει η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες εβδομάδες με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και μεγαλούργησε.

Ο Αργεντινός που δεν παρουσιάστηκε στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν τη Δευτέρα, θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο με τη Μάντσεστερ Σίτι να φαντάζει πιθανότερος προορισμός του.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του μέχρι πρότινος ηγέτη των «μπλαουγκράνα», αναχώρησε την Τρίτη από την Αργεντινή με προορισμό την Βαρκελώνη όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Στη συνάντηση αυτή που αναμένεται να κρίνει πολλά, ο πατέρας Μέσι θα προτείνει να βρεθεί μια συμφωνία που θα αφήσει τον γιο του ελεύθερο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα ενώ ο Μπαρτομέου σύμφωνα με όσα λένε οι Ισπανοί, θα προτείνει νέο διετές συμβόλαιο στον Μέσι.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024