Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατρούγκαλος : Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του

Κατρούγκαλος : Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σχόλιο εφημερίδας για την απώλεια μαλλιών του.

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σχόλιο εφημερίδας για την απώλεια μαλλιών του.

Ο άλλοτε υπουργός εργασίας μιλώντας στο Ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 FM, επεσήμανε ότι πέρυσι τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου τσεκάπ, εντόπισε ένα αιματολογικό πρόβλημα.

«Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών», ανέφερε.

Η θεραπεία του κ. Κατρούγκαλου συνεχίζεται και σταδιακά χάνει ένα μέρος από τα μαλλιά του. Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία ο κ. Κατρούγκαλος συνεχίζει να δίνει το παρών στις περισσότερες συνεδριάσεις της Βουλής.

«Πράγματι έγινε αυτή η θεραπεία, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά έχασα κάποια μαλλιά», τόνισε.

Η συγγνώμη του Στέφανου Κασιμάτη

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας»

Ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν θα πρέπει να αποφεύγουν να μιλάνε για την κατάσταση της υγείας τους.

«Δεν είναι μυστικό, άλλωστε τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για θέματα υγείας» επεσήμανε ο βουλευτής.

«Ευχαριστώ όλους εσάς που πήρατε θέση επί του θέματος, φίλους, συντρόφους, δημοσιογράφους κ ιδίως τους πολιτικούς αντίπαλους. Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία: ένα υγιέστερο δημοσιογραφικό τοπίο, χωρίς κανιβαλισμούς κ δολοφονίες χαρακτήρων» είχε γράψει προ ημερών ο ίδιος στο twitter αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα.

Η πορεία του Γιώργου Κατρούγκαλου

Το 2014 ο Γιώργος Κατρούγκαλος εκλέχθηκε βουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιανουάριο του 2015, ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και από τον Ιούλιο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία και ανέλαβε εκ νέου το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στις 4 Ιουλίου 2018, ύστερα από αίτημα του ίδιου του υπουργού, με σκοπό τη διερεύνηση υπόθεσης, που αφορά απιστία σχετικά με την υπηρεσία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, συνολικής αξίας άνω των 500.000 ευρώ, σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, έγινε άρση βουλευτικής ασυλίας.

Σε αυτήν την αναπάντεχη περιπέτεια υγείας είχε πάντα δίπλα του τις δύο κόρες του και τους στενούς του συνεργάτες, πλέον επικεντρώνεται στα πολιτικά του καθήκοντα και αφήνει πίσω το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024