Ο Μάξι Λοβέρα διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Κυριακή (30/8).
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» μίλησε σε Μέσο της χώρας του για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας: «Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε καλά στην υγεία μας. Βρισκόμαστε σε απομόνωση χωρίς όμως να ταλαιπωρηθούμε».
Ο Αργεντινός βρίσκεται σε καραντίνα για 14 ημέρες μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς του που βρίσκονται μαζί του στην Αθήνα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όλα τα μέλη της οικογένειας έκαναν τεστ κορωνοϊού και εντός των ημερών αναμένονται τα αποτελέσματα.
Οι φίλοι του Λοβέρα είπαν στην ιστοσελία «lacapital.com.ar»: «Τόσο ο Μαξιμιλιάνο όσο και οι συγγενείς του είναι σε άριστη κατάσταση και προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας που να έχει συμπτώματα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.