Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις. Ο κ. Τσίπρας αξιοποιεί έως έναν βαθμό τόσο την ελληνοτουρκική κρίση όσο και αυτή της πανδημικής έξαρσης προκειμένου να προσπεράσει τη «διαδικτυακή εσωκομματική σκιαμαχία» στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μας διευκρίνισαν αρμοδίως ωστόσο ότι η Λούκα Κατσέλη, η οποία κάποια στιγμή «ερέθισε» τον κ. Τσακαλώτο, παρέδωσε στον κ. Τσίπρα κείμενο-αντιπρόταση που της είχε ζητηθεί για την έκθεση Πισσαρίδη, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσίες στον πρόεδρο του κόμματος, αλλά δεν πρόκειται να αποκτήσει κομματικές ή οργανωτικές ιδιότητες ασυμβίβαστες προς τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στην Ενωση Δικαιούχων Ελληνικής Μουσικής (ΕΔΕΜ). Παρεμπιπτόντως να σημειώσω ότι η Λούκα Κατσέλη δεν αναστάτωσε μόνο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τον ευρύ κύκλο των δημιουργών.

Στην αρχή ήσαν όλοι ενθουσιασμένοι, αλλά προϊόντος του χρόνου εμφανίζονται αντιδράσεις και εκδηλώνονται αμφισβητήσεις. Επιφανείς δημιουργοί την κατηγορούν ότι είναι προπάντων πολιτικός, ότι διχάζει και δεν ενοποιεί και, το χειρότερο, ότι «κοστίζει πολλά». Οπότε μάλλον δεν φαίνεται να μακροημερεύει ούτε στην ΕΔΕΜ…

Γράψτε το σχόλιό σας