Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σαρωτικός» και στο Βέλγιο ο Λιούις Χάμιλτον

«Σαρωτικός» και στο Βέλγιο ο Λιούις Χάμιλτον

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κυριάρχησε στο γκραντ πριν του Βελγίου και κατέκτησε δια περιπάτου τη νίκη στην πίστα του ΣΠΑ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Λιούις Χάμιλτον το γκραντ πρι του Βελγίου, με τον Βρετανό πιλότο της Mercedes να φτάνει σε μια από τις ευκολότερες νίκες της καριέρας του.

Αυτή ήταν η 89η νίκη για τον Λιούις Χάμιλτον, με τον Βρετανό πιλότο να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του 7ου τίτλου στην καριέρα του. Δεύτερος τερμάτισε ο Βάλτερι Μπότας, επίσης με Mercedes και τρίτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Φερστάπεν.

Ο Χάμιλτον ξεκίνησε από την πρώτη θέση του grid τον αγώνα και δεν έχασε στιγμή την πρωτοπορία. Ο Μπότας, που ήταν συνεχώς στη δεύτερη θέση, δεν κατάφερε να προβληματίσει στον team mate του, με τον Βρετανό να φτάνει σε μια άνετη νίκη.

Πίσω από τις δύο Mercedes τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν, ενώ την πεντάδα ολοκλήρωσαν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο και Εστεμπαν Οκόν, με τον πρώτο μάλιστα να κάνει ταχύτερο γύρο στον αγώνα και να εξασφαλίζει το σχετικό bonus του ενός βαθμού.

Από εκεί και πέρα, στην πρώτη 10άδα τερμάτισαν οι Αλμπον, Νόρις, Γκασλί, Στρολ και Πέρεθ, ενώ οι δύο Ferrari για μια ακόμα φορά παρουσιάστηκαν κατώτερες των περιστάσεων. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τερμάτισε 13ος και μια θέση παρακάτω ο Λεκλέρκ.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024