Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόατενγκ : «Στην Μπάγερν είχαμε καταλάβει την κακή σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα»

Μπόατενγκ : «Στην Μπάγερν είχαμε καταλάβει την κακή σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα»

Την κακή σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα είχαν παρατηρήσει οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, πριν τον προημιτελικό με τους Μπλαουγκράνα, υποστήριξε ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι «χορεύει» όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τις σχέσεις των δυο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες.

Από την μία ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση των Μπλαουγκράνα για την νέα χρονιά, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι θέλει να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ενώ από την άλλη ο Μπαρτομέου θα τον παραχωρήσει μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, την οποία βέβαια αμφισβητεί η πλευρά του παίκτη που θεωρεί πως δεν ισχύει.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Ζερόμ Μπόατενγκ σε δηλώσεις του στην Bild η προβληματική σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα ήταν ορατή στους παίκτες την Μπάγερν πριν τον προημιτελικό των δυο ομάδων στο Champions League. Εκεί που η ομάδα του Χανς Φλικ ταπείνωσε με το 8-2 τους Μπλαουγκράνα.

Μάλιστα ο Γερμανός αμυντικός σχολίασε και τα σενάρια που κυκλοφορούν ότι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται στην pole position για να αποκτήσει τον Αργεντίνο, αν τελικά αυτός αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπόατενγκ στην Bild:

«Πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε (σ.σ η Μπάγερν) να αντιληφθούμε την κακή σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι γνωρίζει καλά τον Γκουαρντιόλα, πανηγύρισαν μεγάλες επιτυχίες μαζί, γι ‘αυτό και οι δύο τους γνωρίζουν ότι θα ταιριάζουν μαζί».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024