Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνωστισμός στα λεωφορεία… αποστάσεις στις παραλίες

Συνωστισμός στα λεωφορεία… αποστάσεις στις παραλίες

Η κάμερα του MEGA καταγράφει εικόνες με επιβάτες να στοιβάζονται όρθιοι στα λεωφορεία και εικόνες αναμονής στη στάση που σε πολλές περιπτώσεις φθάνει κοντά στο μισάωρο.

Στα όρια τους έχουν φτάσει όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω καύσωνα, μεγάλου συνωστισμού αλλά και του φόβου για τον κοροναϊό.

Η κάμερα του MEGA καταγράφει εικόνες με επιβάτες να στοιβάζονται όρθιοι στα λεωφορεία και εικόνες αναμονής στη στάση που σε πολλές περιπτώσεις φθάνει κοντά στο μισάωρο.

25 λεπτά αναμονή

Νέες εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία σήμερα. Ειδικά στις στάσεις λεωφορείων με κατεύθυνση προς τις παραλίες της Αττικής.

Η αναμονή για το λεωφορείο προς τη Σαρωνίδα ξεπερνά τα 25 λεπτά. Οι πόρτες από το λεωφορείο ανοίγουν. Τι και αν οι πολίτες φορούν μάσκες και προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα, οι αποστάσεις είναι πρακτικά ανύπαρκτες.

Ύστερα από τόση αναμονή, πώς να μην είναι ο ένας επιβάτης πάνω στον άλλον, όταν τελικά έρθει το λεωφορείο και καταφέρουν να μπουν.

Με την θερμοκρασία να συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα, όλο και περισσότεροι συνεχίζουν να επιβιβάζονται στα συγκεκριμένα λεωφορεία για να μεταβούν στις παραλίες.

Με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό συνεχίζουν να λειτουργούν οι οργανωμένες παραλίες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν έφυγαν αλλά συνεχίζουν να επιμένουν στις οργανωμένες παραλίες, αφού πρωταρχικός σκοπός είναι να βρίσκονται σε μέρη που τα μέτρα τηρούνται.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην πόλη και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, η ατομική ευθύνη για την προστασία από τον κορονοϊό θα πρέπει να είναι μεγάλη.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024