
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μανέ»
Το κενό που θα αφήσει ο Λούις Σουάρες επιδιώκει να καλύψει η Μπαρτσελόνα, με την έμπιστη ισπανική εφημερίδα να κάνει λόγο για τον Σάντιο Μανέ της Λίβερπουλ.
Ο Λούις Σουάρες βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, με τους «Μπλαουγκράνα» να αναζητούν ήδη τον… αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν εξετάζει την περίπτωση του Σάντιο Μανέ.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φέρεται να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις του με τον Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι τόσο καλές όσο στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Ο Μανέ έχει αποδώσει σε μεγαλύτερο βαθμό, τη σεζόν που μας πέρασε, σε σχέση με τους Φιρμίνο και Σαλάχ, ωστόσο δεν του δίνεται η σημασία που του αξίζει, καθώς τα εύσημα πηγαίνουν σε άλλους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος επιθετικός των «Κόκκινων» έχει συνυπάρξει κατά το παρελθόν με τον Ρόναλντ Κούμαν στη Σαουθάμπτον και το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό λιγότερο από τα 120 εκατομμύρια ευρώ.
- Ο λετονός υπουργός Άμυνας παραιτήθηκε – Oυκρανικά drones έπληξαν δεξαμενή πετρελαίου στην χώρα του
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε ο Βάργκα για την «Ένωση» (vid)
- Νέα μεγάλη ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» (vid)
- Το τόξο συνεργασιών της Ελλάδας με Ινδία, χώρες του Κόλπου, Ισραήλ και ΗΠΑ και η θεωρία της περικύκλωσης της Τουρκίας
- Tρύπες για Μetallica: Καρράς και Παπαδόπουλος για το «Δεν Χωράς Πουθενά» στο ΟΑΚΑ – Τα σχόλια τους
- Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-1: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο οι Κανονιέρηδες

