Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μανέ»

Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μανέ»

Το κενό που θα αφήσει ο Λούις Σουάρες επιδιώκει να καλύψει η Μπαρτσελόνα, με την έμπιστη ισπανική εφημερίδα να κάνει λόγο για τον Σάντιο Μανέ της Λίβερπουλ.

Ο Λούις Σουάρες βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, με τους «Μπλαουγκράνα» να αναζητούν ήδη τον… αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν εξετάζει την περίπτωση του Σάντιο Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φέρεται να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις του με τον Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι τόσο καλές όσο στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Ο Μανέ έχει αποδώσει σε μεγαλύτερο βαθμό, τη σεζόν που μας πέρασε, σε σχέση με τους Φιρμίνο και Σαλάχ, ωστόσο δεν του δίνεται η σημασία που του αξίζει, καθώς τα εύσημα πηγαίνουν σε άλλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος επιθετικός των «Κόκκινων» έχει συνυπάρξει κατά το παρελθόν με τον Ρόναλντ Κούμαν στη Σαουθάμπτον και το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό λιγότερο από τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024