Μελάνια και Ιβάνκα στέκονται δίπλα του με πλατιά χαμόγελα, μισεί η μία την άλλη, αλλά πιστεύουν ότι η κάμερα δεν καταγράφει συναισθήματα

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών και ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε επίσημα το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου. Στη συγκέντρωση, εμφανής ήταν η αντιπάθεια που τρέφει η Μελάνια για την Ιβάνκα.

Τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό πάνω από τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος παίρνει επίσημα το χρίσμα και καμαρώνει δίπλα στις γυναίκες της ζωής του.

Μελάνια και Ιβάνκα στέκονται δίπλα του με πλατιά χαμόγελα, μισεί η μία την άλλη, αλλά πιστεύουν ότι η κάμερα δεν καταγράφει συναισθήματα.

Η Ιβάνκα πλησιάζει το προεδρικό ζεύγος, χαρίζει στη Μελάνια το γλυκό χαμόγελο της κόμπρας, το ίδιο κάνει και η μητριά της.

Σχέσεις οργής

Η Μελάνια έχει αποκαλέσει την Ιβάνκα «φίδι», ενώ είχε φροντίσει να την κρύψει από τις κάμερες κατά την ορκωμοσία του συζύγου της, καθώς η Πρώτη Κυρία αποφάσιζε ποιος θα καθίσει που.

Το μίσος είναι αμοιβαίο και πλέον δεν κρύβεται. Σίγουρα δε βοηθάει το γεγονός ότι έχει γραφτεί αρκετές φορές πως η πραγματική Πρώτη Κυρία είναι η Ιβάνκα και όχι η Μελάνια.

Όσο για την σχέση Ντόναλντ – Μελάνια, άλλη μία πονεμένη ιστορία. Το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και πολλά χρόνια, με τις δημόσιες διαχύσεις και τους ασπασμούς να έχουν κοπεί «μαχαίρι».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr