Κοροναϊός: Τρίτος νεκρός μέσα σε μια μέρα – 259 συνολικά τα θύματα
Κατέληξε από κοροναϊό 90χρονος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.
Μεγαλώνει κι άλλο η λίστα των θυμάτων του κοροναϊού στην Ελλάδα. Μετά τους δυο θανάτους σε Παπανικολάου και Σωτηρία, καταγράφηκε άλλος ένας μέσα σε λίγες ώρες.
Ο τελευταίος, χρονικά, θάνατος έγινε γνωστός το μεσημέρι της Παρασκευής (28.08.2020). πλέον, οι νεκροί από κοροναϊό στη χώρα μας είναι 259.
Ο 90χρονος που υπέκυψε στην Covid-19 νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με πολλά υποκείμενα νοσήματα.
Νωρίτερα σήμερα είχαν γίνει γνωστοί άλλοι δυο θάνατοι εξαιτίας του κοροναϊού: ενός 89χρονου στο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη κι ενός 60χρονου στο Σωτηρία.
Και οι δυο είχαν πολλά υποκείμενα νοσήματα.
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442