Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο US Open – Στο δρόμο του ο Τζόκοβιτς
Ο Ελληνας τενίστας βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αλμπερτ Ράμος Βινόλας
Στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως έγινε γνωστό μετά την κλήρωση του φετινού US Open.
Ο Ελληνας τενίστας στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Αλμπερτ Ράμος Βινόλας και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στον δεύτερο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού, Μαξίμ Κρέισι – Τζόζεφ Κόβαλικ. Με όποιον και αν παίξει είναι το φαβορί για τη νίκη.
Στον 3ο γύρο θα έχει πιθανό αντίπαλο τον Μπόρνα Τσόριτς, ενώ στη φάση των «16» διασταυρώνεται με τον Κριστιάν Γκάριν. Από εκεί και πέρα, στα ημιτελικά είναι πιθανό να παίξει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ στα ημιτελικά θα τον περιμένει ο κορυφαίος τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.
Οσον αφορά στον Σέρβο, στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νταμίρ Τζούμχουρ, ενώ έχει πιθανό αντίπαλο στον 2ο γύρο τον Κάιλ Εντμουντ και στον τρίτο τον Λέναρντ Στρουφ. Στον τέταρτο τον Τζον Ισνερ και στους «8» έναν εκ των Γκοφέν και Σαποβάλοφ.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442