
Με ποια τηλεφωνική συσκευή μίλησε με Μητσοτάκη ο Τραμπ
Από τις φωτογραφίες που έδωσε χτες το Μαξίμου προκύπτει ότι Κ. Μητσοτάκης και Ντ. Τραμπ επικοινώνησαν χτες βράδυ μέσω ειδικού τηλεφώνου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών
Από τις φωτογραφίες που έδωσε το μέγαρο Μαξίμου για την τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ προκύπτει ότι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ επικοινώνησαν χτες βράδυ μέσω ειδικού τηλεφώνου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες οι κ.κ. Τραμπ και Μητσοτάκης επικοινώνησαν μέσω των λεγόμενων «ασφαλών γραμμών» και συγκεκριμένα από ειδικό τηλέφωνο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Προσοχή! Ιδιοκτησία της αμερικανικής κυβέρνησης» είναι το μήνυμα που αναγράφεται στην τηλεφωνική συσκευή ενώ υπάρχει και η σφραγίδα του Στέιτ Ντιπάρντμεντ.
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο – Υπέστη ακρωτηριασμό
- Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- Akylas: Με την ελληνική σημαία έφυγε για τη Βιέννη
- Πρωτομαγιά: το κόκκινο νήμα του αγώνα, της θυσίας και της αξιοπρέπειας
- Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Επιθεώρησης Εργασίας – Τα πρόστιμα στους παραβάτες
