
Με ποια τηλεφωνική συσκευή μίλησε με Μητσοτάκη ο Τραμπ
Από τις φωτογραφίες που έδωσε χτες το Μαξίμου προκύπτει ότι Κ. Μητσοτάκης και Ντ. Τραμπ επικοινώνησαν χτες βράδυ μέσω ειδικού τηλεφώνου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών
Από τις φωτογραφίες που έδωσε το μέγαρο Μαξίμου για την τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ προκύπτει ότι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ επικοινώνησαν χτες βράδυ μέσω ειδικού τηλεφώνου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες οι κ.κ. Τραμπ και Μητσοτάκης επικοινώνησαν μέσω των λεγόμενων «ασφαλών γραμμών» και συγκεκριμένα από ειδικό τηλέφωνο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Προσοχή! Ιδιοκτησία της αμερικανικής κυβέρνησης» είναι το μήνυμα που αναγράφεται στην τηλεφωνική συσκευή ενώ υπάρχει και η σφραγίδα του Στέιτ Ντιπάρντμεντ.
- Η Πολωνία «παγώνει» την παραχώρηση 14 MiG -29 στην Ουκρανία
- LIVE: Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήριο
- Σε στρατιωτική κινητοποίηση οι Χούθι – Έσπασε ο αεροπορικός αποκλεισμός της Υεμένης μετά από 11 χρόνια
- Οι ενδεκάδες στο Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι: Βασικός ο Μέσι (pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




