Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λορίν Χιλ τραγουδά για τον οίκο μόδας Louis Vuitton

Η Λορίν Χιλ τραγουδά για τον οίκο μόδας Louis Vuitton

H διάρκειας 21 λεπτών ταινία στην οποία τραγουδά η Λοριν Χιλ. συμπίπτει με το show για την ανδρική κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου Louis Vuitton, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη.

Το «Doo Wop (That Thing)» τραγουδά η Λορίν Χιλ στο νέο φιλμ που έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ο Louis Vuitton.

H διάρκειας 21 λεπτών ταινία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, συμπίπτει με το show για την ανδρική κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου Louis Vuitton και η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο, στη Σαγκάη.

«Η Λορίν Χιλ δημιούργησε μια πρωτότυπη ηχογράφηση που γεννήθηκε από κατάπληξη, ανυποχώρητη χαρά και ηχητική φαντασία» λέει ο Βίρτζιλ Άμπλο, ο διευθυντής δημιουργικού στις ανδρικές κολεξιόν του LV,. «Για μένα, η κ. Lauryn Hill είναι για πάντα μούσα».

Σε σκηνοθεσία της Naima Ramos-Chapman, η ασπρόμαυρη μικρού μήκους ταινία δείχνει τη Hill με πάθος να ερμηνεύει, μαζί με μία μπάντα, έξι τραγούδια: το «Guarding The Gates» από το άλμπουμ «Queen & Slim», το «Black Rage» καθώς και αγαπημένα κλασικά της κομμάτια από το ιστορικό άλμπουμ της με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της το 1998, το «The Miseducation of Lauryn Hill» – τα «Everything is Everything», «Lost Ones», «Ex Factor» και, βεβαίως, το «Doo Wop (That Thing)».

Η ηχογράφηση αυτών των ερμηνειών έγινε στα τέλη Ιουλίου, στο MLH Studio στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο show του Άμπλο στη Σαγκάη στις 7 Αυγούστου, με προβολή της σε οθόνη κάπου στη μέση της εξέλιξης του ντεφιλέ. Η Hill ανακοίνωσε ότι ο Άμπλο και ο οίκος Louis Vuitton θα έκαναν δωρεά στο ίδρυμα MLH Foundation και «το σύνολο των ποσών θα πήγαινε σε επιχειρήσεις Μαύρων που υπέστησαν πλήγμα από την COVID-19 και άλλα δεινά».

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο :

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024