Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακόλεϊ Κάλκιν : Σαραντάρισε και «τρολάρει» ανελέητα

Μακόλεϊ Κάλκιν : Σαραντάρισε και «τρολάρει» ανελέητα

Ο για πάντα «Μόνος στο Σπίτι» Μακόλεϊ Κάλκιν, γιόρτασε τα γενέθλιά του και το Twitter πήρε «φωτιά»

O πρωταγωνιστής των ταινιών «Μόνος Στο Σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του και σήμερα ο κόσμος του Διαδικτύου και τα social media, έχουν πάρει φωτιά!

Συγκεκριμένα ο Μακόλεϊ Κάλκιν στις 26 Αυγούστου, γιόρτασε τα 40ά του γενέθλια ενώ ο ίδιος τρόλαρε με την ηλικία του μέσα από μία σειρά αναρτήσεων για τα γενέθλιά του στο Twitter:

«Γεια σας παιδιά. Θέλετε να αισθανθείτε γέροι; Είμαι 40. Παρακαλώ» έγραψε και συμπλήρωσε με σαρκασμό «Αυτό είναι το δώρο μου στον κόσμο. Κάνω τους άλλους να νιώθουν μεγάλοι. Δεν είμαι πια παιδί, είναι η δουλειά μου αυτή.»

Ακολούθως, έγραψε: «Είναι το δώρο μου στον κόσμο: Κάνω τους ανθρώπους να νιώσουν γέροι. Δεν είμαι πλέον παιδί, αυτή είναι η δουλειά μου».

Λίγο μετά, αστειεύτηκε με την ιδέα της «κρίσης μέσης ηλικίας» καθώς ζήτησε από τους θαυμαστές του να του στείλουν προτάσεις για το τι θα πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα.

«Επειδή είμαι 40 χρονών, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να περάσω την κρίση μέσης ηλικίας. Σκέφτομαι να κάνω σέρφινγκ. Έχετε καμία πρόταση;».

Στην συνέχεια, ο Μακόλεϊ Κάλκιν ενθάρρυνε τους οπαδούς του που ξέρουν να χειρίζονται το photoshop να του στείλουν μια επεξεργασμένη φωτογραφία για να δει πώς θα είναι το αποτέλεσμα.

«Έχει κάποιος από εσάς δεξιότητες στο Photoshop; Μπορείτε να βάλετε το κεφάλι μου σε έναν σέρφερ ώστε να πάρω μια ιδέα για το πόσο κουλ θα δείχνω;» έγραψε.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε διάσημος ως παιδί – θαύμα μέσα από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» (Home Alone) η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1990.

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρεμιέρα του το «Μόνος στο Σπίτι» έχει πια τη δική του θέση ανάμεσα στις πιο κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί την χριστουγεννιάτικη ταινία με τα περισσότερα έσοδα στο box office της Νότιας Αμερικής.

Η ταινία έχει μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024