
Μέσι : Ψεύτικο το φαξ που κυκλοφόρησε
Μπορεί ο Λέο Μέσι να ενημέρωσε με φαξ την Μπαρτσελόνα για την πρόθεσή του να αποχωρήσει, ωστόσο δεν ήταν εκείνο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας
Το γύρο του κόσμου κάνει από χθες το απόγευμα η είδηση πως ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε επισήμως την Μπαρτσελόνα για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το σύλλογο έπειτα από 20 χρόνια.
Ο αργεντινός σούπερ σταρ έκανε γνωστό στους «μπλαουγκράνα» πως θέλει να αποχωρήσει, ενημερώνοντάς τους με ένα φαξ.
Από χθες το βράδυ το υποτιθέμενο φαξ έκανε πάταγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, όπως προκύπτει από τα τελευταία δημοσιεύματα, το φαξ ήταν ψεύτικο.
Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, το χαρτί έχει φτιαχτεί από έναν κοινό «θνητό», καθώς οι άνθρωποι της γνωστής εφημερίδας επικοινώνησαν με τους αντίστοιχους της ομάδας, οι οποίοι τους ξεκαθάρισαν πως πρόκειται για fake έγγραφο.
- Το Κουβέιτ και το Μπαχρέιν σε συναγερμό – Η Μανάμα και η Πόλη του Κουβέιτ δέχονται επιθέσεις
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας



