Έντονη κακοκαιρία τη νύχτα στη Χαλκιδική
Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το βράδυ της Τρίτης την περιοχή της Χαλκιδικής, προκαλώντας ωστόσο μικρά προβλήματα
Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το βράδυ της Τρίτης την περιοχή της Χαλκιδικής, προκαλώντας ωστόσο μικρά προβλήματα.
Οι άνεμοι ήταν έντονοι, ενώ από τους κεραυνούς της καταιγίδας σημειώθηκαν πυρκαγιές στη Χαλκιδική, με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει σε τρεις περιπτώσεις.
Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει έντονη ανησυχία για την εξέλιξη του κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.
Όπως αποφασίστηκε, θα δημιουργηθούν τρία εξεταστικά κέντρα για δωρεάν τεστ κορωνοϊού, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ, αλλά και να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία που είναι κέντρα αναφοράς.
Τέλος, συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία του 58χρονου στην Καβάλα, με τις αστυνομικές αρχές να συλλέγουν στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ

