Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Πουλόπουλος : Πότε θα γίνει η κηδεία του

Γιάννης Πουλόπουλος : Πότε θα γίνει η κηδεία του

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο με την είδηση πως ο Γιάννης Πουλόπουλος πέθανε σε ηλικία 79 ετών

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 79 του, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που μας χάρισε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια «έφυγε» από ανακοπή το βράδυ της Κυριακής (23/8), στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν.

Πλήθος ελλήνων καλλιτεχνών, από όλο το φάσμα Τεχνών αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο έλληνα τραγουδιστή, μνημονεύοντας τις αξέχαστες επιτυχίες του ενώ ταυτόχρονα εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ανάμεσά τους και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία είχε γνωρίσει τόσο τον Γιάννη Πουλόπουλο, όσο και την οικογένειά του.

 Το βράδυ της Δευτέρας, η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρέτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως η κηδεία του καλλιτέχνη θα τελεστεί την Τετάρτη.

«Καλό ταξίδι Γιάννη..Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθιά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη …. πρόλαβα … γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά … κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφράσω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ώρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα … οι καλλιτέχνες που έβλεπα μικρή στις ταινίες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια …..

Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα … καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλου … δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι …θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες …. Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής … και μας έδειξες έναν δρόμο …. τον δικό σου το δρόμο στην μουσική …. Ευχαριστούμε …. Αντίο ..»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρετώντας τον Γιάννη Πουλόπουλο:

View this post on Instagram

Καλό ταξίδι Γιάννη..Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη …. πρόλαβα … γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά … κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφρασω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ωρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα … οι καλλιτεχνες που έβλεπα μικρή στις ταινιες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια …..Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα … καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλο … δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι …θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες …. Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής … και μας έδειξες έναν δρόμο …. τον δικό σου το δρόμο στην μουσική …. Ευχαριστούμε …. Αντίο … #legend #music

A post shared by 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslanidoumelina) on

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024