Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα : Πρόβα τελικού με 3-4-3 και νίκη με… Χασάν

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα : Πρόβα τελικού με 3-4-3 και νίκη με… Χασάν

Σε φιλικό στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα

Τεστ ενόψει τελικού είχε ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση, παίρνοντας τη νίκη με γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 87ο λεπτό. Σε ένα ματς, που αντικαταστάθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών ο Αλέν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν… πρόβα για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του και να δοκιμάζει σχήματα για τη μεγάλη αναμέτρηση με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Στο τελευταίο τεστ πριν τον τελικό, ο Πορτογάλος κόουτς κατέβασε τους πρωταθλητές με 3-4-3.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο φιλικό με την ομάδα των Ιωαννίνων, με τον Γκιγιέρμε να έχει την πρώτη «ερυθρόλευκη» ευκαιρία στο 5ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 38ο λεπτό, με τον Παπαδόπουλο να κάνει το σουτ και τον Κάργα να σώζει με προβολή την εστία του ΠΑΣ.

Στο 40΄, ο Βαλμπουενά  εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Γκιλιέρμε στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι Γιαννιώτες είχαν τελική προσπάθεια από εκτέλεση φάουλ του Φάμπρι.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52΄, ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Σάλιακα να μη μπορεί να νικήσει τον Καραργύρη. Ο Ολυμπιακός πίεζε για το γκολ, με τον Χουτεσιώτη να λέει διπλό «όχι» στις προσπάθειες των Βαλμπουενά και Καφού.

Στο 72′ η ομάδα του Μαρτίνς έφτασε και πάλι μια ανάσα από το  1-0, αλλά η κεφαλιά του Τοροσίδη πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι. Στο 74′ ο ωραίος συνδυασμός των Ελ Αραμπί, Καφού και Χασάν δεν οδήγησε σε γκολ τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, ο νεαρός γκολκίπερ, Καραργύρης νίκησε τόσο τον Παμλίδη, όσο και τον Νάουμετς.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκα το πολυπόθητο τέρμα στο 87′ με τον Χασάν να εκμεταλλεύεται την ωραία πάσα του Καφού και να σκοράρει με πλασέ λίγο μπροστά από την άσπρη βούλα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (31′ Καραργύρης), Ραντζέλοβιτς, Μπα, Παπαδόπουλος (63′ Τοροσίδης), Σισέ, Μασούρας, Γκιλιέρμε (45′ Καμαρά), Μπουχαλάκης (45′ Καφού), Φορτούνης (45′ Χασάν), Βαλμπουενά (63′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (76′ Μπρούνο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (66′ Γιαννίκογλου), Παντελάκης (66′ Πανουργιάς), Σάλιακας, Κάργας (82′ Γώγως), Πίρσμαν (58′ Πήλιος), Σιόντης, Φάμπρι (70′ Γροσδάνης), Λώλης (66′ Λιάσος), Νάουμετς (81′ Οικονομόπουλος), Παμλίδης, Λεό (58′ Ελευθεριάδης).

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024