
Ολυμπιακός : Κανένα πρόβλημα με Αλέν εν όψει ΑΕΚ, εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών
Η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη επιφύλασσε ένα απρόοπτο. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπόμπι Αλέν έγινε αναγκαστική αλλαγή, κάτι που προκάλεσε μια σειρά απου σενάρια, αναφορικά με τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου
Η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη επιφύλασσε ένα απρόοπτο. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπόμπι Αλέν έγινε αναγκαστική αλλαγή, κάτι που προκάλεσε μια σειρά απου σενάρια, αναφορικά με τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου.
Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι ο Αλέν δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ. Και αυτό διότι η αντικατάστασή του δεν αφορά κάποιον τραυματισμό.
Ο Αλέν αντικαταστάθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών που αισθάνθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και όπως αναφέρουν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αύριο θα προπονηθεί κανονικά. Και θα είναι διαθέσιμος κανονικά για τον τελικό.
Για την ιστορία, τον Αλέν στο 9ο λεπτό του φιλικού αντικατέστησε ο 18χρονος Ηλίας Καραργύρης. Και αυτό διότι υπενθυμίζουμε πως ο Ζοσέ Σα είναι τραυματίας, ενώ ο Κωνσταντίνος Τζολάκης διαγνώστηκε με κοροναϊό και θα απουσιάσει από τον τελικό.
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»
- Αντιφασιστική πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων του Εθνικού Μετώπου στους Αμπελόκηπους






