Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λεβαντόφσκι «έπιασε» τον Κρόιφ

Ο Λεβαντόφσκι «έπιασε» τον Κρόιφ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να γράφει ιστορία τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει στον τελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγύρισε χθες στη Λισαβόνα το πρώτο του Champions League με τη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν και κατάφερε να φτάσει σε ένα ιστορικό ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ, χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

Ο πολωνός επιθετικός της Μπάγερν μπορεί να μην έφτασε το ιστορικό ρεκόρ των 17 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση, όμως είναι ο κορυφαίος σκόρερ και των τριών διοργανώσεων του «τρεμπλ» των Βαυαρών (Champions League, Πρωτάθλημα, Κύπελλο), κάτι που είχε καταφέρει ο Γιόχαν Κρόιφ με τον Άγιαξ.

Ήταν η σεζόν 1971-72, όταν ο «ιπτάμενος Ολλανδός» ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie με 25 γκολ, στο ολλανδικό Κύπελλο με τρία γκολ και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών με πέντε.

Ο Λεβαντόφσκι είναι πρώτος σκόρερ της Bundesliga με 34 γκολ (δεύτερος σε όλη την Ευρώπη πίσω από τον Τσίρο Ιμόμπιλε/36/Λάτσιο) και στο Κύπελλο με την Μπάγερν με έξι γκολ, ενώ στο Champions League… σταμάτησε στα 15 γκολ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024