Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά : Η «καυτή» ανάρτηση που έριξε το Instagram

Βίκυ Καγιά : Η «καυτή» ανάρτηση που έριξε το Instagram

H Βίκυ Καγιά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στου ελληνικού Instagram, με τις δημοσιεύσεις της να ενθουσιάζουν τους χιλιάδες followers της

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα κορυφαία πρόσωπα στον χώρο της μόδας έχοντας υπηρετήσει για χρόνια τις πασαρέλες, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Εκτός από μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας και μια ευτυχισμένη οικογένεια η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι περήφανη και για την απήχηση που έχει στον κόσμο καθώς είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στου ελληνικού Instagram, με τις δημοσιεύσεις της να ενθουσιάζουν τους χιλιάδες followers της.

Η Βίκυ Καγιά ως λάτρης των social media λοιπόν, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την επιτυχημένης πορεία στο χώρο τη μόδας, αλλά και φωτογραφίες με look που εμπνέουν τους fashionistas, δίνοντας στιλάτες  ιδέες στους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, λοιπόν, η ξανθιά μούσα της μόδας ποζάρει με ένα υπέροχο και σούπερ στιλάτο ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα, το οποίο είναι παράλληλα σέξι και απόλυτα κομψό.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία κέρδισε από την πρώτη στιγμή δημοσίευσης της χιλιάδες likes, ενώ στα σχόλια τους οι φαν της Βίκυς Καγιά, απλά την αποθεώνουν.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά και «έριξε»το Instgram:

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024