Μιχάλης Ζαμπίδης : Σε βαρύ πένθος ο «Iron Mike»
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του
Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες βιώνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.
Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πατέρα του, έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μιχάλης Ζαμπίδης μέσα από δύο συγκινητικές αναρτήσεις από κοινές τους στιγμές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα!» έγραψε στη λεζάντα των δημοσιεύσεων που έκανε στα social media ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι του παγκόσμιου πρωταθλητή του kick boxing, έσπευσαν να εκφράσουν την αγάπη και την στήριξή τους στον δικό τους «Iron Mike», δίνοντας ο καθένας τα συλλυπητήριά του κι αφήνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Instragram, αποχαιρετώντας δημόσια τον αγαπημένο του πατέρα:
- Υποκλοπές: Τις επόμενες ημέρες η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική επιτροπή
- Θεσσαλονίκη: 5χρονος μόνος στο σπίτι πετούσε αντικείμενα από τον 6ο όροφο
- Άγιος Δημήτριος: Προφυλακίστηκε ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο στο Πάρκο Ασυρμάτου
- Νέα Αριστερά για επιστολή βουλευτών ΝΔ: Αρχιερέας της καχεκτικής δημοκρατίας και αρχιτέκτονας του επιτελικού κράτους ο Μητσοτάκης
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
- Η στιγμή που ο 89χρονος βγαίνει από τον ΕΦΚΑ κρατώντας την καραμπίνα


