Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεωνίδας Μπαλάφας : «Πάρτι» στο Twitter για τις θεωρίες περί κοροναϊού και 5G

Λεωνίδας Μπαλάφας : «Πάρτι» στο Twitter για τις θεωρίες περί κοροναϊού και 5G

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας έδωσε την τέλεια αφορμή στους χρήστες του Twitter να κάνουν το δικό τους διαδικτυακό «πάρτι», με καυστικά «τιτιβίσματα» περί θεωριών συνωμοσιολογίας

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας κατάφερε με μία ανάρτησή του στα social media να γίνει το απόλυτο viral, καθώς οι θεωρίες του περί κοροναϊού και 5G, ήταν αρκετές για να κάνουν τους χρήστες του Twitter να κάνουν το δικό τους διαδικτυακό «πάρτι», με καυστικά «τιτιβίσματα».

Ειδικότερα, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας τάσσεται κατά της χρήσης μάσκας ως μέτρο πρόληψης για τον κοροναϊό, δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ δεν ξεχνά να αναφερθεί και στο… 5G.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Μπaλάφας αναφέρει στην ανάρτησή του :

«Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημένος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες(μας λέγανε οι μεγαλύτεροι «εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,» νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι;Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια. Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.
ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.
Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.

Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιόδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κοροναϊός θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας;

Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.
Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.

Αναπνεύστε ελεύθερα!»

Οι απαντήσεις στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στις θεωρίες του γνωστού τραγουδιστή. Μεταξύ αυτών και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, με ανάρτησή του στο Twitter, απάντησε στον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα, ο οποίος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι όσο καιρό βρισκόμασταν σε καραντίνα, κάποιοι τοποθέτησαν χιλιάδες κεραίες 5G.

«Σχετικά με το 5G και προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Ο σχετικός διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου. Από το 2021 οι πάροχοι θα αναβαθμίσουν σε 5G τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις υπάρχουσες κεραίες. Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει» έγραψε ο κ. Ζαριφόπουλος.

Τα καυστικά σχόλια-απάντηση προς τον Λεωνίδα Μπαλάφα, ήταν πολλά…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024