Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία : Αρνούνται οι γιατροί τη μεταφορά του Ναβάλνι σε άλλη κλινική

Ρωσία : Αρνούνται οι γιατροί τη μεταφορά του Ναβάλνι σε άλλη κλινική

Το νοσοκομείο στη Σιβηρία αρνείται να επιτρέψει τη μεταφορά του επικριτή του Πούτιν σε άλλη καλύτερα εξοπλισμένη εγκατάσταση, στην οποία μπορεί να δεχθεί καλύτερη περίθαλψη, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του.

Το νοσοκομείο στη Σιβηρία, στο οποίο νοσηλεύεται ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, αρνείται να του επιτρέψει να μεταφερθεί σε άλλη καλύτερα εξοπλισμένη εγκατάσταση, στην οποία μπορεί να δεχθεί καλύτερη περίθαλψη, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του.

Ο Ναβάλνι δίνει μάχη για τη ζωή του αφού ήπιε τσάι που οι σύμμαχοί του πιστεύουν πως περιείχε δηλητήριο. Οι γιατροί που τον θεραπεύουν σε νοσοκομείο της πόλης Ομσκ της Σιβηρίας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τη διάγνωση αυτή, όμως λένε πως είναι μία από τις εκδοχές που εξετάζουν.

Σύμφωνα με την Κίρα Γιάρμις, την εκπρόσωπο του Ναβάλνι, ο επικεφαλής γιατρός είπε σήμερα πως η κατάσταση του ρώσου αντιπολιτευόμενου είναι ασταθής και πως το νοσοκομείο θεωρεί πως η επιθυμία των συγγενών του να μετακινηθεί σε άλλη εγκατάσταση δεν είναι αρκετή για να δικαιολογήσει μια τέτοια μετακίνηση.

Ένα γερμανικό ασθενοφόρο αεροπλάνο με μια ομάδα εξειδικευμένη στη θεραπεία ασθενών σε κώμα πρόκειται να προσγειωθεί στο Ομσκ γύρω στις 09:00 (ώρα Ελλάδας), δήλωσε η εκπρόσωπος.

«Η απαγόρευση της μεταφοράς του Ναβάλνι είναι μια απόπειρα κατά της ζωής του που εκτελείται αυτή τη στιγμή από γιατρούς και τις δόλιες αρχές που την επέβαλαν», έγραψε η Γιάρμις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024