Αρχίζουν σιγά - σιγά να επιστρέφουν οι βουλευτές από τις θερινές διακοπές τους που εφέτος ήταν μεγαλύτερης διάρκειας και πιο ανέμελες, καθότι ούτε εκλογές υπήρχαν στον ορίζοντα, ούτε μνημόνια
Αρχίζουν σιγά – σιγά να επιστρέφουν οι βουλευτές από τις θερινές διακοπές τους που εφέτος ήταν μεγαλύτερης διάρκειας και πιο ανέμελες, καθότι ούτε εκλογές υπήρχαν στον ορίζοντα, ούτε μνημόνια.
Υπήρχε όμως ο φόβος της διασποράς του κοροναϊού, έτσι -σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»– οι περισσότεροι βουλευτές που επιστρέφουν υποβάλλονται σε εθελοντικό μοριακό τεστ, προτού αρχίσουν οι εργασίες της Βουλής την προσεχή Δευτέρα.
Και στις αναρτήσεις τους θα εμφανίζονται με μάσκα. Ετσι βουλευτές που βρέθηκαν σε παραθεριστικούς προορισμούς όπου σημειώθηκαν αυξημένα κρούσματα, όπως για παράδειγμα η Αννα Καραμανλή (ήταν στον Πόρο) έσπευσαν με το πού γύρισαν στην Αθήνα να κάνουν τεστ.
Το ίδιο έκανε και η Ολγα Κεφαλογιάννη και πολλοί άλλοι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.