Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το live streaming αγώνων κερδίζει συνεχώς έδαφος

Το live streaming αγώνων κερδίζει συνεχώς έδαφος

Και πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε σημαντικούς αγώνες όπου και αν βρισκόμαστε

Έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι τα τελευταία χρόνια το live streaming αποκτά συνεχώς περισσότερους οπαδούς; Μέσω μια πλατφόρμας και το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε πλέον να παρακολουθήσουμε από αθλητικούς αγώνες και εκδηλώσεις μέχρι και καλλιτεχνικές δράσεις, όπου και αν βρισκόμαστε. Πράγμα που είναι ιδανικό, ειδικά τώρα τον Αύγουστο που οι περισσότεροι είμαστε σε διακοπές και δεν χρειάζεται να τρέχουμε μέχρι το καφενείο του χωριού για να δούμε κάποιον προκριματικό αγώνα του Champions League ή ακόμα και κάποιο σημαντικό ματς του NBA. Και ας είμαστε ειλικρινείς! Πόσες πιθανότητες έχουμε για να πετύχουμε αγώνα του NBA σε κάποιο νησιώτικο καφέ;

Αντίθετα, μέσω του live streaming αρκεί να έχουμε μια καλή σύνδεση internet και το κινητό μας. Και ας μην υπάρχει πουθενά κοντά μας τηλεόραση.

Στοιχηματίστε σε αξιόπιστο live streaming

Τo betshop.gr προσφέρει υπηρεσίες live streaming και φέρνει στις οθόνες μας εικόνα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα που θα μας καθηλώσουν, όπως από αρκετούς προκριματικούς αγώνες των Champions League και Europa League, αλλά και από τα πλέι οφ του NBA. Μπορεί η φετινή σεζόν να μην ολοκληρώθηκε, όμως οι νέοι προκριματικοί ξεκινάνε με τη διοργανώτρια Αρχή να «σφυρίζει» τους τίτλους έναρξης των φετινών παιχνιδιών. Και η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική αφού:

  • Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα από περισσότερες από 350+ αγορές, στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League και του Europa League.
  • Είναι υψηλές οι αποδόσεις σε  Pregame και Live

Όμως, επειδή αθλητικοί αγώνες δεν σημαίνει μόνο ποδόσφαιρο, το betshop.gr προσφέρει υπηρεσίες live streaming και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο του NBA. Συγκεκριμένα:

  • Μπορούμε να δούμε όλους τους αγώνες σε Live Streaming
  • Υπάρχουν ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα από 120+ αγορές σε κάθε αναμέτρηση

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένας διαδικτυακός χώρος συνάντησης για εμάς και τους φίλους μας όπου όλοι μαζί αλλά και ταυτόχρονα χώρια (αφού το live streaming γίνεται στο κινητό ή στον προσωπικό μας υπολογιστή) μπορούμε να δούμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια, να κάνουμε rewind στις καλύτερες στιγμές και να παθιαστούμε, όπως πάντα.

* Για τις υπηρεσίες live streaming ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024