Βραζιλία : Κάθε μέρα πάνω από 1.200 νεκροί – Ξεπεράστηκε και το όριο των 110.000 θανάτων
Η Βραζιλία κατέγραψε και τις προηγούμενες 24 ώρες άλλους 1.212 θανάτους εξαιτίας του κοροναϊού και 49.298 κρούσματα.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι και τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε άλλους 1.212 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 49.298 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Συνολικός απολογισμός
Ως αυτό το στάδιο της πανδημίας του κοροναϊού, ο επίσημος απολογισμός των βραζιλιάνικων αρχών κάνει λόγο για 111.100 νεκρούς επί συνόλου 3.456.652 ανθρώπων που έχει διαγνωστεί ότι προσβλήθηκαν.
Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας στην υφήλιο, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Η κλιμάκωση των ουκρανικών επιθέσεων καταφέρνει μόνο να παρατείνει τον πόλεμο», δηλώνει το Κρεμλίνο
- Άντζελα Δημητρίου: Αποχαιρέτησε την Μπόνι Τάιλερ με μια κοινή τους φωτογραφία
- Ισπανία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη φονική φωτιά – 12 νεκροί – Κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Βάγια Νέστορα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Τρεις συλλήψεις
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442