Η νεκρώσιμος ακολουθία θα αρχίσει στις 13:00 στη Μητρόπολη Αθηνών και μετά η κηδεία θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο. Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην εκκλησία, όπως επίσης φίλοι και γνωστοί.
Μεταξύ άλλων, πριν από λίγη ώρα στον χώρο κατέφθασε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης για το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη.
Όλα βαίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες και τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κοροναϊό.
Δείτε παρακάτω βίντεο λίγη ώρα πριν τη νεκρώσιμο ακολουθία:
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο μίλησε για την επικείμενη συνάντηση με με το ΝBA και αναφέρθηκε στις ιδέες που υπάρχουν σχετικά με τη δημιουργίας μιας κοινής λίγκας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.