Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέν: «Έξυπνος ο Ποντένσε, ήξερε πώς παίζω»

Αλέν: «Έξυπνος ο Ποντένσε, ήξερε πώς παίζω»

Ο Μπόμπι Αλέν μίλησε μεταξύ άλλων για το λάθος του στον αγώνα με τη Γουλβς και την επιθυμία του να παίξει με την Εθνική Σκωτίας

Ο Μπόμπι Αλέν παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της Σκωτίας «Daily Record».

Ο 28χρονος τερματοφύλακας μίλησε για τον αγώνα με τη Γουλβς, τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό και την επιθυμία του να παίξει στην Εθνική Σκωτίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το λάθος του στο «Μολινό»: «Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν πολύ έξυπνος, παίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό, οπότε με ξέρει. Έτρεξε προς εμένα και σηκώθηκα. Θα έπρεπε να πάω χαμηλά και τότε θα ήταν φάουλ για μένα. Ξέρει ότι μου αρέσει να παίζω με την μπάλα στα πόδια μου, οπότε έτρεξε σε μένα, αλλά είναι ένα μάθημα που έμαθα».

Για τη συμμετοχή του στο ματς με τη Γουλβς: «Ο Ζοσέ Σα είναι ο τερματοφύλακας, τρίτος στην σειρά για την Πορτογαλία, αλλά ήμουν τυχερός που έπαιξα στην αναμέτρηση της φάσης των «16» του Europa League με τους Γουλβς. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Ήμουν λίγο ανήσυχος στην προθέρμανση, αλλά ένιωσα καλά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι. Μας άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα».

Για τις εντυπώσεις του στον Ολυμπιακό: «Όταν ο Ολυμπιακός μου έκανε πρόταση αποφάσισα να πάω. Ήταν υπέροχο. Έχω παίξει στο πρωτάθλημα, το οποίο κατακτήσαμε και είμαστε στον τελικό του κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Αυτός θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσω τη σεζόν, οπότε θα ήθελα πολύ να παίξω. Οι άνθρωποι στην Αθήνα είναι υπέροχοι και όλοι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο και έτσι μου θυμίζει λίγο τη Σκωτία. Μου αρέσει και θέλω να παίξω περισσότερο».

Για την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική Σκωτίας: ««Ζήτησα από τον μάνατζέρ μου να ενημερώσει την SFA (ομοσπονδία της Σκωτίας) για την επιλογή μου να αγωνιστώ στην εθνική, εάν ενδιαφέρονται. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα με γνώριζαν, γι’ αυτό του ζήτησα να τους ενημερώσει, καθώς είναι μια ασυνήθιστη ιστορία. Δεν είχα περισσότερες πληροφορίες από τότε, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα ήταν υπέροχο αν ο Στιβ Κλαρκ έδειχνε ενδιαφέρον. Πάντα ήμουν οπαδός της Σκωτίας. Γεννήθηκα στη Γαλλία, αλλά η μητέρα μου είναι 100 τοις εκατό Σκωτσέζα. Γνώρισε τον πατέρα μου ενώ ήταν σε διακοπές στη Γαλλία».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024