
Χανιά: Μια… μοναδική σύνθεση – Φρεγάτα, κρουαζιερόπλοιο και λουόμενοι όλοι μαζί σε παραλία
Στην παραλία στις Καλύβες, το αναζωογονητικό μπάνιο στη θάλασσα συνοδευόταν από… μία φρεγάτα και ένα κρουαζιερόπλοιο.
Με μια διαφορετική… θέα κάνουν φέτος μπάνιο οι λουόμενοι στα Χανιά.
Συγκεκριμένα, στην παραλία στις Καλύβες, το αναζωογονητικό μπάνιο στη θάλασσα συνοδευόταν από… μία φρεγάτα και ένα κρουαζιερόπλοιο.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr είναι χθεσινές, όταν έτυχε να βρίσκονται την ίδια στιγμή και σχετικά κοντά, μία φρεγάτα και ένα κρουαζιερόπλοιο, “γκριζάροντας” έτσι το απέραντο γαλάζιο.
Η φρεγάτα και το κρουαζιερόπλοιο ήταν αρόδο και στην ακτή οι λουόμενοι, συνθέτοντας ένα όχι και τόσο συνηθισμένο – και καθόλου ευχάριστο – σκηνικό.
- «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»: Πανό από συγγενείς και πολίτες έξω από το δικαστήριο
- Έπσταϊν: Ακόμη μια γυναίκα υποστηρίζει ότι συνέχιζε τους βιασμούς ενώ εξέτιε την ποινή του
- Έφτασε στο Μεξικό ο Πινέδα: «Ο Αλμέιδα ξέρει πόσο τον εκτιμώ, ήρθα στη Μοντερέι για να δουλέψω σκληρά» (vid)
- Aγορά εργασίας: Αύξηση ανεργίας με ταυτόχρονη αύξηση της απασχόλησης και της συμμετοχής
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Ι’)
- Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος: Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 75°C σε ταράτσες της Αθήνας



