Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χολέμπας: Tα καλύτερά μου χρόνια στον Ολυμπιακό

Χολέμπας: Tα καλύτερά μου χρόνια στον Ολυμπιακό

Ο Χοσέ Χολέμπας μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στην ομάδα που όπως τονίζει βίωσε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του όλες τις δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας με αφορμή την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους».

Όπως τονίζει ο Χολέμπας, οφείλει τα πάντα στον Ολυμπιακό ενώ θυμάται τους τίτλους που κατέκτησε στον Πειραιά και σημειώνει πως το μόνο που έχει αλλάξει για εκείνον σε σχέση με το παρελθόν, είναι ότι πλέον έχει μεγαλύτερη εμπειρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Χοσέ τι είναι αυτό που θυμάσαι περισσότερο από την πρώτη σου θητεία στον Ολυμπιακό;

«Θυμάμαι πολλά πράγματα από την πρώτη μου θητεία. Έμεινα τέσσερα χρόνια και ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια. Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και αυτό είναι κάτι που σέβομαι απεριόριστα».

Τι αλλαγές να περιμένουμε στο παιχνίδι του Χόσε μετά από έξι χρόνια;

«Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος τύπος όπως ήμουν και πριν. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι γιατί τότε δεν θα είμαι εγώ. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο παιχνίδι μου και να διατηρήσω το επίπεδό μου».

Αριστερό μπακ ή αριστερό χαφ;

«Παίζω και στις δύο θέσεις, προτιμώ αριστερό μπακ».

Στην τροπαιοθήκη σου υπάρχουν τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα όλα με τον Ολυμπιακό. Είναι ότι σημαντικότερο μέχρι τώρα στην καριέρα σου;

«Ναι είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Είναι καλό να έχεις τέσσερα πρωταθλήματα ειδικά τον πρώτο χρόνο ήταν υπέροχα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν πολύ δύσκολα όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα, ήμουν νέος σε μια νέα χώρα και το να κατακτήσεις αμέσως έναν τίτλο ήταν φανταστικό για την καριέρα μου».

Ξεχωρίζεις κάποια γκολ από την πρώτη σου θητεία στον Ολυμπιακό;

«Το πιο εντυπωσιακό ήταν απέναντι στον ΟΦΗ, ήρθε από το πουθενά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στην Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν πολύ ξεχωριστό το συναίσθημα γιατί έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Ντόρτμουντ οπότε το γκολ που πέτυχα ήταν σαν «μαχαίρι στην καρδιά τους», ήταν φανταστικά».

Η πραγματικότητα του κοροναϊού ενδέχεται να κρατήσει για αρκετό καιρό τον κόσμο του Ολυμπιακού μακριά από το Καραϊσκάκη. Έχεις ένα μήνυμα για αυτούς;

«Θέλω να τους πω να παραμείνουν δυνατοί. Είναι δύσκολο για όλους ειδικά για τους παίκτες. Ξέρω πως οι φίλαθλοι μας είναι απίστευτοι. Το να παίζουμε χωρίς αυτούς είναι σαν να χάνουμε έναν παίκτη. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσουμε, κάθε ομάδα πρέπει να το κάνει και πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς σαν ομάδα. Θέλω να τους πω να πανηγυρίσουν μπροστά από την τηλεόραση, μπορεί και να τους νιώσουμε έτσι!».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024