
Μισέλ Ομπάμα μαινόμενη κατά Τραμπ: «Είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας»
«Όποτε στρέφουμε το βλέμμα μας σε αυτόν τον Λευκό Οίκο περιμένοντας να αναλάβει ηγετικό ρόλο, να μας καταπραΰνει, να μας δώσει μια αίσθηση σταθερότητας, αυτό που παίρνουμε αντ’ αυτών είναι χάος, διχασμό, πλήρη και απόλυτη έλλειψη συναισθηματικής ταύτισης», επισήμανε η Μισέλ Ομπάμα στο μήνυμά της.
Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα τόνισε σε μια από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις στο συνέδριο των Δημοκρατικών ότι η χώρα της πρέπει να ενστερνιστεί την ενσυναίσθηση, την συναισθηματική ταύτιση, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού και της οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
«Όποτε στρέφουμε το βλέμμα μας σε αυτόν τον Λευκό Οίκο περιμένοντας να αναλάβει ηγετικό ρόλο, να μας καταπραΰνει, να μας δώσει μια αίσθηση σταθερότητας, αυτό που παίρνουμε αντ’ αυτών είναι χάος, διχασμό, πλήρη και απόλυτη έλλειψη συναισθηματικής ταύτισης», επισήμανε η Μισέλ Ομπάμα στο μήνυμά της.
«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας (…) Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορεί απλά να είναι αυτός που χρειαζόμαστε να είναι», τόνισε η πρώην πρώτη κυρία, αφού στηλίτευσε τους χειρισμούς του μεγιστάνα ως προς το ζήτημα των φυλετικών σχέσεων στις ΗΠΑ, καθώς και ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.
«Αν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, μπορούν — και θα γίνουν, αν δεν επιλέξουμε την αλλαγή σε αυτές τις εκλογές», προειδοποίησε η Μισέλ Ομπάμα.
«Αν θέλουμε να έχουμε την ελπίδα πως θα τελειώσει αυτό το χάος, πρέπει να ψηφίσουμε τον Τζο Μπάιντεν σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό», πρόσθεσε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, στην παθιασμένη ομιλία της με την οποία έκλεισε το πρώτο βράδυ του χωρίς προηγούμενου αυτού συνεδρίου των Δημοκρατικών, το οποίο διεξάγεται εξ ολοκλήρου ψηφιακά, εξαιτίας της πανδημίας.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Καθυστερήσεις στην συμφωνία για ΗΠΑ και Ιράν, εξαιτίας της ορολογίας για τα πυρηνικά και τις κυρώσεις
- Βασίλισσα Ελισάβετ: Παράταση για την έκθεση μόδας που σπάει κάθε ρεκόρ – Οι τρεις κανόνες του στιλ ως όπλο
- Stoiximan GBL: Πότε θα διεξαχθούν είναι οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος – Αυτές είναι οι ημερομηνίες
- Κρήτη: Θρίλερ με τις γέννες και τα παιδιά της 25χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο πριν μεταφέρει στο νοσοκομείο το 3χρονο κοριτσάκι
- Ένα γράμμα για τους οπαδούς της Τότεναμ
- EE: Από τους ρωσικούς αγωγούς στο αμερικανικό LNG – Η εξάρτηση από τα εισαγόμενα ορυκτά καύσιμα όμως παραμένει




