Κόντε : «Δυνατή η Σεβίλλη, αλλά μπορούμε να πάρουμε το Europa»
Η Ίντερ διέλυσε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον Αντόνιο Κόντε να δηλώνει χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών του.
Μετά από χρόνια, η Ίντερ βρίσκεται και πάλι σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την ομάδα του Μιλάνου να… ισοπεδώνει την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Ο κόουτς της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε ήταν χαρούμενος με την απόδοση των παικτών του και εστίασε στην ευκαιρία για τρόπαιο που έχει μπροστά της η ομάδα.
Στον τελικό του Europa League, οι Μιλανέζοι θα αντιμετωπίσουν την Σεβίλλη, με τον 51χρονο τεχνικό να τονίζει πως η ισπανική ομάδα ξέρει καλά την διοργάνωση.
«Παίξαμε εξαιρετικά και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και έδωσαν την απάντηση τους. Είναι δύσκολο να ξεχάσεις. Η Ίντερ Μιλάνου ήταν μία φανταστική ομάδα.
Τώρα μετά από 10 χρόνια μπορούμε να… σηκώσουμε ένα τρόπαιο. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα και τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να το δώσουμε στους οπαδούς μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, η Σεβίλλη ξέρει καλά την διοργάνωση. Εμείς έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στην διοργάνωση. Έχουμε ενθουσιασμό και δύναμη».
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)































![Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-372-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442