Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθαρίζουν» κόσμο οι Ρόκα και Πογιάτος, τέλος και ο Καμπετσής

«Καθαρίζουν» κόσμο οι Ρόκα και Πογιάτος, τέλος και ο Καμπετσής

Ο 20χρονος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετά από συζήτηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης δεν ήταν ο μόνος ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας την Τρίτη… Στην έξοδο του «Γεώργιος Καλαφάτης» κατευθύνεται και ο Αργύρης Καμπετσής, μετά από συζήτηση που είχε με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος.

Ο 20χρονος επιθετικός ήθελε να μάθει το ρόλο που έχει στον σχεδιασμό του Ισπανού προπονητή, αφού είναι γεγονός ότι την τελευταία διετία δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε. Αυτά που άκουσε δεν τον ικανοποίησαν και από κοινού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Καμπετσής θα προπονείται με το γκρουπ των «κομμένων» μέχρι να βρει ομάδα. Ήδη, ο μάνατζερ του έχει κινήσει τις διαδικασίες, ενώ δεν αποκλείεται να επιλεγεί η λύση του συμβολαίου, ώστε ο ποδοσφαιριστής να ψαχτεί έχοντας την ελευθέρας του.

Ο Καμπετσής εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018, έχοντας ως περγαμηνές τη συμμετοχή του στους Νέους της Ντόρτμουντ. Στην διετία είχε 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ, χωρίς ωστόσο να καθιερωθεί ως βασικός.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024