Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Que bella! Οι ιταλίδες ντίβες στην Ελλάδα

Que bella! Οι ιταλίδες ντίβες στην Ελλάδα

Τρεις από τις πλέον γοητευτικές και διάσημες ιταλίδες stars βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά.

Η προκλητική Τουρκία, η οποία συνέχιζε τους τσαμπουκάδες πάνω στα μπλε νερά του Αιγαίου μέχρι πριν από λίγα 24ωρα, δεν έχει πλέον συμμάχους και συνομιλητές, υποστηρίζουν καθηγητές διεθνών σχέσεων και γνωστοί αναλυτές. Επιλέγουμε να μείνουμε μακριά από άσχημες καταστάσεις και… ρίχνουμε ένα βλέμμα σε άλλες πανέμορφες και περισσότερο ήσυχες θάλασσες.

Τρεις από τις πλέον γοητευτικές και διάσημες ιταλίδες stars βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά. Η άφιξη της Μόνικα Μπελούτσι είναι γνωστή. Οι παπαράτσι «κυνηγούσαν» την ιταλίδα ντίβα στα σοκάκια της Πάρου για να «κλείσουν» ένα καρέ της στον φακό τους.

Η Μπελούτσι αμέσως μετά την Πάρο και τη Μύκονο επισκέφθηκε την Αθήνα και συγκεκριμένα το Island του Χρύσανθου Πανά στη Βάρκιζα. Η σταρ ξεφύλλισε τον πολυτελή τόμο «Athens Riviera» μαζί με τον επιχειρηματία, κάτι που πριν από λίγες μέρες είχε κάνει και η διάσημη ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou. Η Μόνικα θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Αθήνα, αφού όπως είναι ήδη γνωστό, θα ερμηνεύσει μονόλογο με επιστολές της Μαρίας Κάλλας στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η Μαρία Γκράτσια, η Μπιάνκα, η Ευγενία

Στην Ελλάδα όμως και συγκεκριμένα στα νησιά του Ιονίου έκανε κρουαζιέρα και η επίσης διάσημη ιταλίδα ηθοποιός Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα (γνωστή περισσότερο από την ταινία «Ο ταχυδρόμος»). Στη Μύκονο, μαζί με τις στενές της φίλες, Ευγενία Νιάρχου και Νουρ Φαρς, βρέθηκε και η επίσης ιταλίδα μοντέλο και ηθοποιός Μπιάνκα Μπραντολίνι. Η 33χρονη μούσα του Cartier και της Estee Lauder διέμεινε σε μεγάλο ενοικιαζόμενο σπίτι σε προάστιο του νησιού.

Οι τρεις κοπέλες κατέβηκαν ελάχιστες φορές στο κέντρο της Μυκόνου για φαγητό. Μετά τη Μύκονο αναχώρησαν με σκάφος για spots της Νότιας Ιταλίας. Συνεχίζουμε τη μεγάλη βόλτα μας στις ελληνικές θάλασσες και καταλήγουμε στον Αργοσαρωνικό. Το βράδυ της Κυριακής στο δημοφιλές μπαρ «Bikini» απολάμβαναν το ποτό τους ο μικρότερος γιος του Φίλιππου και της Βικτώριας Νιάρχου Τέο, με τη σύντροφό του, μοντέλο, Καμίλ Ρόου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024