Η τεχνολογία είναι σύμμαχος του ανθρώπου και τα παραδείγματα που το αποδεικνύουν αναρίθμητα. Ένα από τα μυστικά για μία υγιή και ισορροπημένη σχέση μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας, είναι η ορθή χρήση της από τον καθένα μας.

Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα μπορεί να πάνε πολύ, μα πολύ λάθος…

Το Zoom σε άλλο επίπεδο

Το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιεί σωστά ας πούμε κανείς την εφαρμογή Zoom προκειμένου να πραγματοποιήσει μια βιντεοκλήση, έμαθε με τον πιο επώδυνο τρόπο ένας συμμετέχων σε συζήτηση δημοτικού συμβουλίου του Ρίο ντε Τζανέιρο, που πιάστηκε να κάνει σεξ.

Αυτή είναι η στιγμή που ένας από τους συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη μέσω Zoom ξέχασε να κλείσει την κάμερά του και συνελήφθη να κάνει σεξ στο παρασκήνιο.

Στην σύσκεψη προέδρευσε ένα από τα μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ελευθερίας, Λεονέλ Μπριζόλα, που απτόητος συνέχισε την συζήτηση παρά τις σκηνές που μεταδίδονταν στην βοή του βίντεο.

Επρόκειτο για μία συνάντηση του δημοτικού συμβουλίου του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η οποία, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Metropoles, είχε θέμα συζήτησης την εγγύηση παροχής τροφής στους μαθητές κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά πώς από τους συμμετέχοντες στο Zoom, στα δεξιά της εικόνας, έφυγε από την συζήτηση και άρχισε να κάνει σεξ στο παρασκήνιο με την κάμερα όμως να παραμένει ανοιχτή και να καταγράφει τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Globo, ο άνδρας δεν ήταν μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Η σύσκεψη πάντως, συνεχίστηκε για άλλες τέσσερις ώρες χωρίς περαιτέρω διακοπή, ενώ οι άλλοι σύμβουλοι μπορεί να παρατήρησαν το σκηνικό, αλλά αποφάσισαν να το αγνοήσουν και να συνεχίσουν να συζητούν το θέμα που τους απασχολούσε.

Σε μια δήλωση, ο Μπριζόλα είπε πως το επεισόδιο ήταν «ακούσια αδιάκριτο» και εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός πως το πραγματικό θέμα της συζήτησης δεν τονίστηκε στα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.

Όπως είπε: «Μόλις αντιληφθήκαμε τι συνέβαινε, ζητήσαμε από τους ανθρώπους που ελέγχουν τον ήχο και τα βίντεο, να σταματήσουν την προβολή του. Εμείς οι σύμβουλοι και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν είχαμε καμία συμβολή στον έλεγχο ή την επεξεργασία των βίντεο στο Zoom».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο