Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα - Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά

Άστατος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, καθώς στα κεντρικά και βόρεια θα υπάρξουν  νεφώσεις κατά περιόδους, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με σποραδικούς όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο κατά τόπους 6 με 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 ως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024