Αντιδήμαρχος Φαιστού : «Κινδύνευσα να πεθάνω, δεν είναι ψέμα ο κοροναϊός»
Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του αντιδημάρχου Φαιστού Γιάννη Φασομυτάκη για την εμπειρία του από τη μάχη με τον κοροναϊό. Το μήνυμά του σε όσους αμφισβητούν ακόμη και την ύπαρξη του ιού.
Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του αντιδημάρχου Φαιστού Γιάννη Φασομυτάκη για την εμπειρία του από τη μάχη με τον κοροναϊό.
«Είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις, δεν είναι ψέματα» εξομολογήθηκε στο Livetalks ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης, ο οποίος για 18η ημέρα βρίσκεται στο σπίτι του έχοντας βρεθεί θετικός στον κοροναϊό και αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
«Χάνεις τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου όταν μαθαίνεις ότι είσαι θετικός», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι από την 4η-5η ημέρα άρχισε να έχει πιο βαριά συμπτώματα της νόσου γι αυτό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.
«Τον Μάρτιο την αντιμετωπίζαμε πιο σοβαρά την κατάσταση απ’ ότι σήμερα, όλοι μας και εγώ. Το είδα όμως πάνω μου. Είμαι 50 χρονών, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν έχω ποτέ νοσηλευτεί αλλά κινδύνευσα να πεθάνω. Δεν είναι όπως τα λένε μερικοί ότι είναι κάτι εύκολο. Ένιωθα να πέφτει το οξυγόνο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τότε κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι, έβλεπα τον ιό και με “χτυπούσε” από γύρω- γύρω. Δεν αφορά μόνο τους μεγάλους ανθρώπους και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα» τόνισε ο κ. Φασομυτάκης.
Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Φαιστού, στην περιοχή δεν είχε καταγραφεί κανένα κρούσμα και έφτανε μόνο μία μικρή εκδήλωση στις 25 Ιουλίου στον Κουσέ, για να νοσούν σήμερα 13 άνθρωποι. Μάλιστα, όπως λέει, σε αυτή την εκδήλωση δεν παρευρέθηκε καν ο ίδιος, αλλά ο έτερος αντιδήμαρχος ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικό στον φονικό ιό.
«Όσοι νοσούν είναι από την ίδια εκδήλωση. Περίμενα να την πατήσω από αλλού αλλά τελικά την πάτησα από ένα χωριό 100 ατόμων!».
Πηγή: cretalive.gr
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)






























![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442