Η Λίβερπουλ κινείται για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της και ενδιαφέρεται εδώ και αρκετές ημέρες για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν Μονάχου.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RMC Sport, οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο μέσο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ισπανός έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του στους συμπαίκτες του στην Μπάγερν Μονάχου.
Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι να συμφωνήσουν οι Reds με την Μπάγερν στο οικονομικό κομμάτι, δεδομένου ότι ο Τιάγκο έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι του 2021.
Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του, μάλιστα, ο γερμανικός σύλλογος ζητά το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών