Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Δύσκολο το καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού για τον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων, με τους ξενοδόχους να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο κ. Χρήστος Ορλόφ, ξενοδόχος-εστιάτορας στις Σπέτσες, τόνισε ότι υπήρξαν ακυρώσεις το τελευταίο διάστημα και πτώση σε νέες κρατήσεις. Παράλληλα θέλησε να περάσει το μήνυμα προς τον κόσμο να μην ανησυχεί υπέρμετρα και αναφέρθηκε στην σωστή προετοιμασία που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα για την προστασία από τον κορωνοϊό.
Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή ο κ. Δημήτρης Ατσαρος, πρόεδρος ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Στην Κεφαλονιά ο Ιούλιος ήταν ένα μήνας χαμηλότερος των προσδοκιών τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον τουρισμό από το εξωτερικό, καθώς η πτώση κυμάνθηκε περίπου στο 80% σε σχέση με πέρυσι. Για τη στήριξη του κλάδου, σημείωσε, απαιτούνται εμπροσθοβαρή μέτρα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!